A l'apartat documentació legal, trobareu els documents que haureu de completar i signar abans de començar el curs.

Documentació legal - Adjuntem formulari d'autorització dret d'imatge que agrairíem que ens tornis completat, signat i escanejat, per email a oadame@crei.cat, al més aviat possible. Moltes gràcies.
 

Bon dia! Us anirem carregant a la plataforma els documents de cada sessió.
Ara podreu trobar els documents i autoritzacions que necessitem que ens feu arribar signats pels vostres pares.

Recordeu que els documents que posem aquí no poden fer-se públics, gràcies.

Hola. Os paso las transparencias de las sesiones que hemos dado. El nombre de los ficheros es autoexplicativo:

número_de_sesión_instructor_transparencias_por_página.pdf

Hola
Us penjo la presentació i les receptes del dia a la Fundació Alícia.
Laura

A l'inici del curs, els estudiant (menors d'edat) han de portar signat pelpare, mare, tutor/a el document d' Autorització drets d’imatge de menors per l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona (ICTA-UAB). Trobareu la plantilla a l'apartat de "Documentació legal"

Bon dia.

Us he adjuntat un document perquè em signin els vostres pares (o un d'ells). És per autoritzar-nos a utilitzar la vostra imatge per a xarxes socials. Acostumem a fer fotografies de les sessions i fles utilizem, per exemple, a Twitter.

A banda, necessito que m'envieu al meu email (sara.ibanez@bsc.es) una foto vostra (on es vegi bàsicament la cara) i m'indiqueu, en el cos del correu, el vostre número de DNI. És per preparar-vos les targetes d'accés, que es faran servir a les sessions presencials.